Wie is wie?

LovArte is een feitelijke vereniging, die bestaat uit 8 bestuursleden

Erna Mouton, voorzitter en algemene coördinatie

Erna is de bedenker, stuwende kracht en coördinator van deze kunstroute.
Ze is de contactpersoon en verantwoordelijke van de kunstroute.
Ze ontwerpt de affiche en de flyer.

info@lovarte.be


Hubert Stevens, ondervoorzitter


Hubert is medeoprichter van de kunstroute, een stille en constructieve kracht. De deelnemers kunnen  bij hem terecht om hun werk te laten fotograferen. Hij is de helpende hand eens het materiaal wordt verdeeld en standen worden opgebouwd.
Hij is de bedenker van de Prijs Stan Raemdonck.

hubste.art65@gmail.com

Hendrik Mussche, penningmeester

Hendrik houdt de financiën bij.

hendrik.mussche@telenet.beMariëtte Dierckx, bestuurslid

Mariëtte staat in voor de administratie. Zij bereidt de vergadering voor, zorgt voor de verslaggeving, houdt de deelnemerslijsten bij, leest teksten na…

administratie@lovarte.beKatrien Gitsels, bestuurslid

Katrien zet haar schouders onder de sponsoring en de promotie van de kunstroute.  Ze werkt de happening  aan de Supra Bazar uit, steekt een busroute in elkaar zodat ook de deelnemers bij elkaar op bezoek kunnen.

katriengitsels@hotmail.com

Brigitte De Vuyst, bestuurslid

Brigitte is samen met Mieke verantwoordelijk voor de website en zorgt samen met Sofie dat de route bekend wordt gemaakt op de sociale media. Ze ondersteunt Mariëtte bij de administratie en puzzelt de catalogus in elkaar.

brigitte.devuyst@telenet.be


Mieke Calus, bestuurslid

Samen met Brigitte vult zij de pagina’s van de website. Ze ondersteunt Hendrik bij het rondkrijgen van het financiële plaatje. Daarnaast is zij de bedenker van LovArte by bike en zorgt ze samen met Sofie dat kinderen ook aan hun trekken komen in de route. Kinderen en LovArte

mieke.calus@gmail.com

Sofie Van Daele, bestuurslid

Sofie helpt mee om de kunstroute te promoten en haalt sponsorgeld binnen. Ze promoot de route op Facebook en Instagram.  Ze ondersteunt Mariëtte bij de administratie.

sofievandaele1@gmail.com

 

%d bloggers liken dit: